DaKINO 26 DEBUTEAZĂ MIERCURI, 1 MARTIE

Mâine, 1 martie, debutează Festivalul Internațional de Film DaKINO, la ora 19.30 la Cinema PRO, cu proiecția filmului Manchester by the Sea, regia Kenneth Lonergan, câștigător a două premii Oscar: pentru Cel mai bun actor în rol principal- Casey Affleck și Cel mai bun scenariu original.

Biletele se găsesc pe site-ul www.eventbook.ro și la casa de bilete a Cinema PRO, începând cu ora cu 18.00. Prețul unui bilet este de 15 RON.

DaKINO 26 se mută de joi, 2 martie cu proiecțiile Festivalului la ARCUB - Str. Lipscani, nr. 84- 90 și Cinema Muzeul Țăranului - Str Monetariei, nr. 3.

Programul integral DaKINO 26 este disponibil aici: www.dakinofestival.ro/program

Bilete se găsesc pe www.eventbook.ro și la casele de bilete ale ARCUB și Cinema Muzeul Țăranului zilnic, cu de o oră înainte de începerea primei proiecții din program.

Abonamentul DaKINO asigură accesul la 6 proiecții din cadrul festivalului şi este de asemenea disponibil pe www.eventbook.ro.

Intrarea este liberă la Competiția de Scurtmetraj, la ambele săli de cinema, pentru studenții de la facultățile de film și arte.

Intrarea este de asemenea liberă la următoarele proiecții:

Desene animate cu MIHAELA, pentru copiii de ieri și de azi- proiecție urmată de o discuție cu publicul, duminică, ora 12.00, ARCUB, în cadrul secțiunii DaKIDS

și

Selector’s Choice

Ionuț Mareș- VINIL VERDE (Brazilia), regia Kleber Mendonça Filho

Cristi Mărculescu- WE TOGETHER (SUA), regia Henry Kaplan

George Mihalcea- GETTING FAT IN A HEALTHY WAY (Bulgaria), regia Kevork Aslanyan

Duminică, ora 14.00, ARCUB

 

DaKINO 26 este organizat de Asociaţia FAMart și Fundația DaKINO, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei și al Primăriei Municipiului București prin ARCUB.

Eveniment susținut de ALPHA Bank.

Parteneri: Stella Artois, InterComFilm Distribution, Independența Film, Ro Image, Forum Film Romania, Odeon Cineplex, Freeman Entertainment, Clorofilm, iCover.ro, Evergreen Concept, Film Festival, Evian, Mouton Cadet, Metaxa, Giusto Natura, Julius Meinl, Shift Pub.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Cinemagia, AaRC.ro, Cinefan.ro, Urban.ro.